Sådan bliver du medlem

Kære kommende medlem. Velkommen til Ribe Roklubs hjemmeside. Vi er for nyligt overgået til en ny hjemmeside, hvorfor ikke alt er oppe at køre endnu. Vi tilbyder roning i outrigger, inrigger, kajak og SUP. Har du aldrig roet før, så skal du først igennem et uddannelsesforløb, hvor du til slut bliver frigivet til at ro én bestemt bådtype. Det er muligt efterfølgende at blive frigivet til alle bådtyper. Ud over at du skal gennemføre et uddannelsesforløb skal du også gennemføre en svømmeprøve.

Åbent hus
Tag en ven med og mød op til vores åbent hus. Her står vores instruktører klar til at vise dig, hvilke bådtyper vi har. Og er du frisk på det, så kan du komme med ud at ro i den bådtype du kan lide. Husk dog skiftetøj :-) I 2022 har vi åbent hus søndag den 1. maj 2022. Læs mere om åbent hus HER. Vi håber, at se dig til åbent hus.

Tilmelding til instruktion
Når du ved hvilken bådtype du vil ro i, så kan du oprette en profil (opret profil her), betale A-kontingent og tilmelde dig instruktionsforløbet via højre side på vores forside.
Fremgår bådtypen ikke af listen, er der endnu ikke åbnet op for tilmelding til instruktionsforløbet eller instruktionsforløbet er gennemført i den pågældende bådtype.

Har du spørgsmål?
Så kontakt en af instruktørerne i den bådtype du vil ro i (se punktet instruktører under de enkelte bådtyper) eller rochefen for den bådtyde du vil ro i.