Sådan bliver du medlem

Kære kommende medlem. Velkommen til Ribe Roklubs hjemmeside. Vi er for nyligt overgået til en ny hjemmeside, hvorfor ikke alt er oppe at køre endnu. Vi tilbyder roning i outrigger, inrigger, kajak og SUP. Har du aldrig roet før, så skal du først igennem et uddannelsesforløb, hvor du til slut bliver frigivet til at ro én bestemt bådtype. Det er muligt efterfølgende at blive frigivet til alle bådtyper. Ud over at du skal gennemføre et uddannelsesforløb skal du også gennemføre en svømmeprøve.

Vil du melde dig ind i klubben og ro eRoning indtil rosæsonen begynder primo april?

Så skal du kun betale 300,- kr. fra nu til standerhejsning 2023
Interesserede på 15 år og ældre kan tilmelde sig her: https://www.riberoklub.dk/Account/Signup/Tag2517292032334208581
(Obs. Er du interesseret i instruktion i kajak eller inrigger i forårssæsonen 2023, så tilmeld dig hold på klubbens hjemmeside så snart, du er meldt ind)

Åbent hus
Tag en ven med og mød op til vores åbent hus. Her står vores instruktører klar til at vise dig, hvilke bådtyper vi har. Og er du frisk på det, så kan du komme med ud at ro i den bådtype du kan lide. Husk dog skiftetøj :-) Find datoen for åbent hus på klubbens hjemmeside. Læs mere om åbent hus HER. Vi håber, at se dig til åbent hus.

Tilmelding til instruktion
Når du ved hvilken bådtype du vil ro i, så kan du oprette en profil (opret profil her), betale A-kontingent og tilmelde dig instruktionsforløbet via højre side på vores forside.
Fremgår bådtypen ikke af listen, er der endnu ikke åbnet op for tilmelding til instruktionsforløbet eller instruktionsforløbet er gennemført i den pågældende bådtype.

Har du spørgsmål?
Så kontakt en af instruktørerne i den bådtype du vil ro i (se punktet instruktører under de enkelte bådtyper) eller rochefen for den bådtyde du vil ro i.