E-Roning

Som noget nyt gør Ribe Roklub klar til opstart af E-Roning. For roning foregår ikke kun ude på åen om sommeren, men kan også ske om vinteren i ergometer.

Så er du klar til sved på panden til god musik og i et godt selskab hvor du styrker både ryg, ben, baller og arme, så skal du prøve Ribe Roklubs E-Roning. Du kommer til at bruge en af vores romaskiner samtidig med, at de får vist en række instruktionsvideoer på storskærm. Instruktionsvideoerne er for alle kategorier af roere lige fra pensionistroeren til eliteroeren.

Så er du medlem af Ribe Roklub, og klar til sved på panden mens det er vinter? I så fald, så tilmeld dig allerede nu en plads på ét eller flere af holdene ved hjælp af oversigten her til højre.

Vi glæder os til at se dig.