Instruktionskursus i kajak

Kurset er et begynderkursus for voksne (18 år) og kræver ingen forhåndskendskab til kajakroning.
Deltagerne skal dog kunne svømme og være i almindelig god fysisk form.
Instruktionens formål er at blive fortrolig med kajakken og vandet, og det sker igennem forskellige øvelser på vandet og i svømmehallen.
Instruktionen starter som regel i slutning af april, med 1-2 ugentlige træningsaftener frem til sommerferien.

Klubben stiller kajak, pagaj og sikkerhedsudstyr til rådighed.
Du skal selv sørge for egnet påklædning efter vejret (alm. sportstøj, vindtæt jakke m.m.)
Ekstra skiftetøj er altid en god ide at medbringe.

Frigivelse

Vi underviser efter Dansk Kano og Kajakforbunds regler og efter instruktionsforløbet vil du få udstedt et EPP 2 bevis og blive frigivet til at ro uden instruktør, såfremt færdighederne er opnået. Herefter kan du fri benytte klubbens kajakker, romaskiner og træningsmuligheder, på de tidspunkter som passer dig.
Det kræver dog en speciel frigivelse fra klubbens lokale kajakchef, at få lov til at ro i vinterhalvåret.

Vi har i Ribe Roklub en tradition for en venlig og uformel tone både i det sportslige og i det sociale klubliv, som helt naturlig følger med.