Kære alle medlemmer.

På baggrund af regeringens, sunhedsmyndighedernes og senest også DFfR's henstillinger, skal bestyrelsen i Ribe Roklub oplyse:
  •  Som meddelt den 12. marts 2020 på vores hjemmeside, så blev alle aktiviteter indstillet med øjeblikkelig virkning. Dette gør sig stadig gældende. Det kan derfor oplyses, at brunch og fest i forbindelse med standerhejsning er aflyst.
  •  Det er ydermere besluttet, at sæsonstart udskydes på ubestemt tid - indtil at regeringen og sundhedsmyndighederne meddeler, at det atter er tilrådeligt at forsamle sig. Vi skal derfor henstille, at man IKKE benytter sig af klubbens kajakker, både og SUP.
For eventuelle nye medlemmer medfører dette også, at der er en vis risiko for, at åbent hus bliver udskudt til et senere tidspunkt.

Vi håber på jeres forståelse og at alle vores medlemmer kommer godt igennem denne svære tid.

Anders Røjkjær Pedersen
Formand for Ribe Roklub