Action på vandet for unge, efterår '22

Whitewater, kajak og kajakpolo

Hvornår:
Hver onsdag kl. 16.45-18.45 i Ribe Roklub.
Start ons. d. 10. august ‘22, Slut ons. 26. oktober ‘22.

WEEKENDTUR til SVERIGE d. 23.-25. September.

Hvem:

Unge fra 14 - 25 år, som er MEDLEM af Ribe Roklub.
Forløbet er OGSÅ åbne for nye medlemmer som starter d. 10. august. Vi kræver blot at de melder sig ind i klubben, og deltager HVER onsdag resten af sæsonen.

Pris:  (FORELØBIG/FORVENTET beløb)
incl. weekendtur til sverige, Egenbetaling kr. 1.000 --> OBS: foreløbigt/forventet beløb ! ( + medlemsskab af klubben *)

excl. weekendtur kr. 0,- ( + medlemsskab af klubben *)

* HUSK, at man også skal betale normalt medlemskab af klubben (pris pr. halve år --> under 18år: 361kr / over 18 år: kr. 722)

Mere info:

Detaljerne for forløbet er stadig under udarbejdelse, men her følger de foreløbige informationer:

Hvad:
På Uro kajakholdet sætter vi i 2022 sæsonen fokus på mere “action på vandet”, og kombinerer normal kajakroning med whitewater og kajakpolo.

Hvorfor:
Vi vil tiltrække og fastholde flere unge til holdet og klubben OG HAVE DET SJOVT !

Hvordan:
Vi indkøber/optimere vores materiel til kajakpolo, laver træning i kajakpolo og whitewater teknik, samt afslutter sæsonen med en weekendtur til Sverige hvor der skal prøves kræfter med rigtig whitewater padling på elven. Derudover fastholder vi vores fokus på udvikling af kajakteknik, motion&træning, mestre svære kajaktyper og roning i mandskabsbåde.

Målgruppe:
Ungdomsroere fra 14 år og op som deltager fast på Uro kajakholdet.
Arrangør: Ungdom trænerteamet.

Økonomi:
Forløbet støttes med kr. 29.600 fra “Søsat Hempel fonden”. Tilskuddet skal anvendes til indkøb af kajakpolo udstyr, samt en afslutningstur til Sverige. Dertil vil der være delvis egenbetaling for dem som skal med til Sverige.

Weekendtur kursusbeskrivelse: https://whitewater.dk/produkt/whitewater-begynderkursus/

Kontakt:
Peter Witt
Alex Lyngsøe

TILMELD dig her --> begrænset antal pladser !

Hvis du IKKE er medlem af klubben, skal du først melde dig ind her: klubindmeldelse Under 18 år  /  Over 18 år
DERNÆST skal du tilmelde dig selve holdet&/forløbet:  U-ro holdet   (Det koster ikke noget)
...KOMMER SNART: TILMELDING til Weekendturen til Svergie